8.16.2011

Fretex og den dere Brukt butikken

I går var jeg på shopping med Jeanette!(BTW Internettet og bildeopplastinga mi er litt treig så derfor kommer alle bilder nummerert i slutten av innlegget. Det tok meg 3 timer å laste opp nesten to bilder så.) Først så skulle jeg egentlig investere i en kjøttetende plante(forøvrig Salo-Siri sitt sidekick i kampen mot Dr.Muggen Ban Anflue), men de hadde ikke igjen av den vanlige. Der i mot viste hun oss noen super kjøttetende planter. Jeg har oppsøkt kilden til all kunnskap for å finne et bilde av denne fantastiske planten. 2.

Den er slik at du vanner oppi den. Den så helt sinnsyk ut. Dette var det bildet jeg fant som lignet mest da:P Vi kjøpte den ikke, da, men jeg har gitt den navn. Alien bob. Savner deg< 33

Marius og jeg har blitt enige om navn på de vi skal kjøpe så fort de får inn igjen.
Det ble Matsalt og Sitronpepper.
Egentlig foreslo Marius Salt og Pepper, men da jeg sa det var en Kaizers sang endret han mening av en eller annen grunn.

Såe gleder meg til å få den i hus:D rawrawr.

Jo! Jeg og Jeanette dro først på Fretex. Det er omtrent 1t gå tur fra her jeg bor.
Her er et bilde som illustrerer. Til den røde flekken omtrent, dit skal jeg.
1.
Etter vi hadde vært på Fretex dro vi på ”Den derre brukt butikken” på Jeløya, som vi har snakket om så lenge. Jeg har rusla forbi der x antall ganger men først nå gikk jeg inn. Den brukt butikken må vi nok sette av en hel dag for å pløye oss gjennom. Vi fant floraer fra tidlig 1900-tall og One Tree Hill sesonger til 80kr stykket. Det var jo null system da men det var veldig mye sjarm der. En stakkars forvirret eldre dame ekspederte oss med en klar bokmåls tale.

 Her har dere bilder av dagens funn:1


2

Bøkene jeg kjøpte meg: Stil, en bok om kunststil,  en gammel flora, en bok om plantemedisins, en soppbok, en om akvarell og en med Edgar Alan Poe sine samlede verker.

Her er det litt av hvert. Noe fra loppiser i Sverige. Pelsen er til Farmor. Du kan også  skimte en Florence Nightingale bok som er til Benedicte, Flaskene er fra Sverige. De nederst til venstre er fra Sverige,Fretex og Mester Grønn, et sett tekopper og en søt grønn tekanne. I tillegg kjøpte jeg også en kjole og et skjørt.

Det var en flotters dag.

2 kommentarer:

  1. Jeg synes det er kjempefint å kunne lese om hvordan du har det i Moss! Håper du koser deg masse.

    - Silje

    SvarSlett
  2. Morsomt at du skiver om kjøttetende planter for jeg har tenk en liten stund på å kjøpe en selv.

    SvarSlett

Følg

Bloggarkiv