9.14.2011

Oslo Tur

Hei. I går var jeg i Oslo.
Ih:D

Jeg dro fra Moss kl 12. Da jeg var på tog stasjonen spurte han som solgte billetten: Har du noen rabatter? så kom det over meg. Nei jeg har faktisk ikke det. Jeg er ingen student. Jeg er kjedelig voksen.

Jeg savner å gå på skole kjempe mye!

Jeg var fremme i Oslo kl 13.00. Jeg var innom masse forskjellige butikker. Jeg vet ikke om det er så interessant for dere å høre. Jeg rusla hele Karl Johan opp til slottet hvor jeg så på Renè ha vakt bytte. Trodde jeg da. Han var visst ikke der likevel. Jeg fikk sett vaktbyttet da:) Der etter gikk jeg ned igjen etter å ha vært
Flirt lå ganske så bra i nærheten av dette omtalte stedet.
en avstikker innom Møllergata. Samt at jeg oppdaget Game Stop hvor man kunne prøve 3ds. Dit løp jeg glatt inn. Nede på Oslo S møtte jeg ingen andre en Anjaaa!!

Jeg hadde savnet Anja kjempe mye merket jeg. Vi gikk på designertorget, også dukket Karolineee!! opp. Vi gikk til et sted på Grønnland for å spise. Vi ble sittende å snakke i 2,5 timer. Det var kjempekoselig. Det var en indiskrestaurant og mannen bak kassa hadde turban.

Der etter gikk vi opp på flirt, for å titte. Rett etterpå møtte vi Fredrik som alltid er like vennlig og spandabel. Han spanderte Innis&Gunn på meg:D Det var supert. Så gikk vi ned på Grünerløkka for å drikke milkshake. Etterpå vandret vi en nattes tur langs Karl Johan, for det har jeg aldri gjort. Vi mistet Anja og Karoline på nasjonal teateret stasjon, kl halv 10 eller noe. Så ruslet jeg og Fredrik litt rundt i byen før han fulgte meg til toget.
Vaktskifte

Da jeg kom hjem(kl 00.00) var jeg kjempesliten og i dag så har jeg vondt over alt! Jeg har fått gått en del da. Vært med masse herlige mennesker. Det var kjempe koselig. Følte meg absolutt lykkelig.

Dagens kjøp var:

Gogol Bordello-Super taranta.
Kvelertak-Kvelertak
Susanne Sundfør- The Brothel
Ledd dukken store Albert.
Noen tre skjeer, to shotglass, en liten krukke og peppermynte te fra Søstrene Grene
En teknisk tegnebok(aha, internhumor!)
Ngames
Noen bjeller og Nagler
Så brukte jeg en del penger på kinky stuff også. Blandt annet blueberry muffins kondomer.
Ja. Dere leste riktig....


Hva er ditt siste kjøp?


Iih:D ble du også litt glad nå?

Karl Johan. Ja beklager at speilrefleksen er for diger til at jeg gidder å dra den ut av sekken hele tiden.

Nattravner som jeg var med. 

:D

Store og Lille Albert

1 kommentar:

  1. åååh, det så ut som en super dag! og du møtte anja og karoline, så kos!

    SvarSlett

Følg

Bloggarkiv